stone baked pizza bases 100% handmade in italy

GMO-vrij, steengemalen, niet-gereconstitueerd, ongebleekt, ongebromd volkorenmeel, type 0 en type 1 meel en oude Italiaanse granen – dit zijn onze ingrediënten. In al onze deegsoorten gebruiken we onze eigen natuurlijke vloeibare gist (zuurdesem), die er samen met een lange natuurlijke rijs- en rijptijd van 24-48 uur voor zorgt dat de korst knapperig en de bodems licht verteerbaar zijn. Al onze ambachtelijke pizzabodems worden met de hand gekneed en volledig in Italië geproduceerd.

PINSA (30 cm)

De Pinsa valt op door knapperig te zijn aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

De hoge hydratatie van het deeg (ongeveer 80%), het gebruik van rijstmeel, de lange rijstijd en het lage olijfoliegehalte maken dit een pizza die uniek knapperig en licht is.

Diameter:
30 cm

Flatbread “Lingua Romana” 25x15 cm

Knapperig aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant. Hoge mate van hydratatie van het deeg dat ongeëvenaarde lichtheid en uitzonderlijke knapperigheid geeft.

Natuurlijke gist en eenvoudige ingrediënten zorgen samen voor een uitstekend resultaat.

Size:
25×15 cm

PRIME (30 cm)

Voor wie een pizza wil met een dikkere korst. Het deeg wordt bereid met een hoog percentage zuurdesem (40%), grote hoeveelheden water en ondergaat een volledige 24 uur rijzing, zodat het eenmaal gebakken licht, knapperig en gemakkelijk te verteren is. De toevoeging van gezuiverd zeewater in het deeg, garandeert een extra toevoer van minerale zouten.

Diameter:
30 cm

VAAK GESTELDE VRAGEN

Wat is “Zuurdesem”?

Zuurdesem is natuurlijk vloeibaaar gist.

De taak van gist in het deeg is om het volume te verhogen.
Het deeg rijst totdat het een lichte en luchtige consistentie bereikt, die de smaak en het aroma aan pizza geeft.

Waarom een 24 uur rijs- en rijp-proces?

Het is cruciaal om een perfecte pizza te maken!

Hoe vaak heb je niet gezegd: ik heb een pizza gegeten… voel me nu opgeblazen, ik heb dorst en kan het niet verteren.

Een goede pizza geeft je niet zo’n gevoel.

Maar waarom gebeurt dit allemaal? Het antwoord is simpel: het probleem is te wijten aan slechte rijs- of rijping.

Een perfecte pizza wordt gemaakt met lang rijswerk (minimaal 24 uur) wat garant staat voor een perfect verteerbare pizza.

Waarom zeewater toevoegen aan het deeg?

Om extra minerale zouten toe te voegen, verbetert u de smaak en vermindert u het gejodeerde zoutgehalte.

Het zeewater dat we gebruiken, ondergaat een ultra microfiltratieproces dat alle bacteriën en onzuiverheden verwijdert.

Deze behandeling garandeert de criteria voor voedselgebruik