BAK DE PERFECTE PIZZA

1. Neem de pizzabodem

2. Voeg de door je gekozen toppings toe

3. Bak in enkele minuten

4. Serveren!

VOORDELEN

VAAK GESTELDE VRAGEN

Een pizzabodem is een deegbal die al is gekneed en wordt geleverd als een witte "schijf" die al klaar is om je toppings toe te voegen. Met onze pizzabodems is al het harde en tijdrovende werk van de pizzachef al gedaan, dus het enige wat u hoeft te doen is uw gekozen toppings toevoegen en de pizza bakken. Het is de gemakkelijkste, meest kosteneffectieve manier om hoogwaardige pizza op uw menu aan te bieden zonder afhankelijk te zijn van een kostbare pizzabakker. Al onze producten zijn 100% ambachtelijk en handgemaakt in Italië. Onze producten zijn gekoeld (bewaren bij 0-4°C) en bevroren verkrijgbaar.

Onze pizzabodems bakken perfect af in een huishoudelijke oven, of een commerciële hetelucht of pizzaoven. Met onze pizzabodems bereikt u dezelfde uitzonderlijke authentieke Italiaanse kwaliteit met alle soorten ovens ongeacht of deze elektrisch, gas- of houtgestookt zijn!

Ja natuurlijk! Onze producten verschillen enorm van de industrieel vervaardigde producten op de markt. Ons deeg ondergaat 24-48 uur rijswerk voordat het volledig met de hand wordt gekneed!

Beide! We kunnen onze pizzabodems zowel bevroren als vers (gekoeld) leveren om aan uw behoeften te voldoen. (Bovendien kunnen onze verse pizzabodems ook worden ingevroren bij levering zonder concessies te doen aan de kwaliteit.)

Nee. De pizzabodem wordt geleverd als een witte schijf die klaar staat om uw topping naar keuze toe te voegen.

Nee. Ze zijn klaar voor gebruik. Je hoeft alleen maar je topping toe te voegen en de pizza te koken.

certificeringen